Favorite Design is ontstaan vanuit een passie. Een passie voor mooie beelden, mooie ontwerpen. Foto’s en beelden waar je een goed gevoel van krijgt. Omdat het past. Omdat het klopt. Ik zag die beelden overal om mij heen en wilde het heel graag zelf creëren. Want niets is leuker wanneer je het ook zelf bedacht en gemaakt hebt. En niets is fijner dan iets doen waar je hart ligt en waar je gelukkig van wordt.

Na een opleiding op de fotovakschool in Rotterdam en diverse fotografie workshops heb ik de opleidingen Grafisch Vormgeven op het Mediacollege in Rotterdam gevolgd. Omdat ik mijn kennis verder uit wilde breiden heb ik nog een cursus webdesign gedaan. Hiermee was de basis was gelegd en inmiddels heb ik mijn eigen bedrijf opgezet; Favorite Design.

Favorite Design kan ook voor jou een mooi, uniek en professioneel ontwerp maken! Dus wil je een (nieuw) logo, huisstijl, visitekaartjes, poster, flyer, brochure of een ontwerp voor iets anders? of heb je een fotografie-opdracht? Mail me dan voor de mogelijkheden op info@favoritedesign.nl.

Mijn ontwerpen zijn ook verkrijgbaar op producten zoals kussens, mokken, telefoonhoesjes of als print.  Deze zijn te bestellen bij society6.